Samsung Serenata

Samsung Serenata

Güncellendiüncellenmiştir. Gerekçe: içerik güncellendi
12:35 | 02-10-2007 güncellendi, ilk eklenme 13:41 | 13-09-2007
teknomag.com - Samsung SGH-F310 (daha sonra erenata adını aldı), Bang Olufsen ve Samsung ortak çalışmasıyla müzik odaklı bir telefon. Samsung Serenata olarakta anılan F310'da 4GB dahili bellek bulunuyor. Müzik çalarlardan görmeye alıştığımız halka kontrol kullanılan telefonda ekran yeri alışılagelmişin dışında bunun altında yer alıyor. Telefonda nümerik tuş takımı bulunmuyor.

01-_Samsung_F310
01-_Samsung_F310 01-_Samsung_Serenata 02-_Samsung_F310 02-_Samsung_Serenata 03-_Samsung_Serenata 04-_Samsung_Serenata

Telefona özel açılan internet sitesinde müzik odaklı tanıtım yazıları dikkatlerden kaçmıyor ve hafif bir müzik gezintiye eşlik ediyor. David Lewis tarafından Samsung ve Bang & Olufsen için tasarlanan telefon değişik bir menü gezintisi sağlıyor. Halka tuşu çevrilerek menü listelerinde dolaşılıyor.

Samsung Serenata için yarısı müzik çalar yarısı telefon deniyor. Dahili hoparlörü, ICEpower yükselteç ve Bang & Olufsen farkıyla ses kalitesiyle çıkış gücü oldukça iddialı bir model.

Bölüm: Cep Telefonu

| Samsung Serenata | Ürün Kartı |

Bu konuya ilk yorumu siz yazın
Yazan:
E-Mail: [IP Adresinizle birlikte gizli tutulacaktır]
Mail Listesi: TeknoMag Mail Listesine Dahil Olmak İstiyorsanız Seçin
Yorum:

TeknoMag Captcha
Tasarım:
Tasarım Puanı 6.9
Özellik:
Özellik Puanı 7.1
Performans:
Performans Puanı 7.4

Çalışma Frekansı Çalışma Frekansı
UMTS, GSM 900/1800/1900
Ekran Çözünürlüğü Ekran Çözünürlüğü
240 x 240 piksel
Mp3 Çalar Mp3 Çalar
E-Mail E-Mail
Dahili Hafıza Dahili Hafıza
4GB
3G 3G
384 kbps
GPRS GPRS
Bluetooth Bluetooth
v2.0 + A2DP
Usb Usb
v2.0
Pil Gücü ve Tipi Pil Gücü ve Tipi
Li-Ion 1000 mAh