Podyumda Animasyonlu Hologram Sihri
10:22 | 25-07-2007
teknomag.com - Diesel'in Bahar/Yaz 08 defilesinde olağan dışı bir şeyler vardı. İzleyiciler podyumda sadece mankenleri görmediler. Modellere eşlik eden hologram şekiller vardı. Temanın adı "Liquid Space" olarak belirlenmiş, Diesel bu mavi hologram görüntüler için animasyon stüdyosu Dvein ve multimedya ajansı Vizoo ile çalışmış. Diesel'e göre daha önce hiçbir stüdyo böyle bir çalışma yapmamış. Görüntüler gerçekten etkileyici ve başarılı oldukları ortada. Videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.
İşin sırrıysa podyuma 45 derecelik açıyla yerleştirilen projektörlerde. Podyumun her iki tarafından izlenebilmesi için her iki yanda da kullanılmış.
Kaynak: creativereview.co.uk
İşin sırrıysa podyuma 45 derecelik açıyla yerleştirilen projektörlerde. Podyumun her iki tarafından izlenebilmesi için her iki yanda da kullanılmış.
Kaynak: creativereview.co.uk
Bölüm: Gezgin
Diğer Başlıklar
• USB 3.0 SuperSpeed Denendi
• HP EliteBook 6930p
• Sıradışı Masa Tasarımları
• DDR4 Bellekler 2012'de Bilgisayarlarda
• Intel S-serisi Core 2 Duo Dizüstü İşlemcileri
• Diablo 3'de Necromancer Sınıfı Yok
• Games Convention 2008: Sharkoon
• Nokia N85
• Nokia N79
• LG KC910
Bu konuya ilk yorumu siz yazın
